Pentru arhitecti si designeri

Bilden, marca inregistrata a companiei S&L Trust Construct SRL, recruteaza, in regim de colaborare, arhitecti si designeri, talentati si motivati!
Produsele high-class pe care le comercializam sunt bine cunoscute pentru calitatea lor, tocmai din aceasta cauza, punerea in opera a acestora necesita o viziune profesionista si proiecte coerente.
Un parteneriat presupune aspecte reciproc avantajoase de colaborare, o relatie profesionala de lunga durata, bazata pe incredere si solidaritate. Scopul parteneriatului este satisfacerea utilizatorului final, oferind impreuna solutii profesionale si durabile.
Vrem sa putem conta pe talentul, creativitatea si posibilitatea ta de a transpune esteticul si functionalul, in planuri explicite si practice pentru amenajare.
Avem nevoie de acei oameni care sa imbine fericit cele doua componente esentiale ale arhitecturii: stiinta si arta.
Este o ocazie unica si interesanta de a deveni colaboratorii unei echipe frumoase, talentate si pline entuziasm, o oportunitate de a lucra la o varietate de proiecte, care mai de care mai indraznete si mai interesante, prin care cel mai avantajat va fi clientul!

bilden