VATA MINERALA DE STICLA, KNAUF CLASSIC 044 ALU 100MM

110,50 lei / bax

Produs disponibil cu ridicare din magazin (vezi Conditii de livrare)

Vata minerala de sticla Knauf Classic 044 Alu este recomandata pentru utilizari multiple, ca material termoizolant pentru acoperisuri inclinate, dar si pentru constructiile cu cadre de lemn, la interior si exterior.
Dimensiuni: 1,2 x 8 m.

Documentatie tehnica:

Cantitate:

Cod produs: 32232

Descriere

Domenii de utilizare – Vata minerala de sticla, Knauf Classic 044 Alu:

Vata minerala Classic 044 Alu Knauf este recomandata pentru utilizari multiple.
Poate fi folosita ca material termoizolant pentru acoperisuri inclinate, dar si pentru constructiile cu cadre de lemn, la interior si exterior.
Poate fi montata usor intre grinzile de lemn ale podurilor ca material termo si fono izolant, montand materialul cu folia aluminizata spre zona incalzita.
Suprafata aluminizata a produselor reflecta caldura catre interiorul constructiei si astfel pierderile de caldura sunt micsorate.
Stratul aluminizat intareste rola de vata minerala de sticla, asigurandu-i o rigiditate sporita si deasemenea, suprafata aluminizata poate fi usor curatata si permite marcaje rapide pentru taierea rolei.
Vata minerala Classic 044 Alu constituie urmatoarele avantaje: proprietati excelente de izolare termica, rezistenta ridicata la foc, rigiditate superioara, stabilitate dimensionala, manipulare simpla si usoara, hidrofobizare standard in masa.

Date tehnice – Vata minerala de sticla, Knauf Classic 044 Alu:

– Conductivitate termica: λ = 0,044 W/mK;
– Grosime: 100 mm;
– Latime: 1200 mm;
– Lungime: 8000 mm;
– Straturi/rola: 1;
– Mp/rola: 9,60;
– Rezistenta termica: 1,14;
– Producator: Knauf Insulation.

Fisa tehnica Vata minerala de sticla Knauf Classic 044 Alu