VATA MINERALA DE STICLA KNAUF CLASSIC 040 ALU, 50MM 12MP/ROLA

101,50 lei / bax

Produs disponibil cu ridicare din magazin (vezi Conditii de livrare)

Vata minerala Knauf Classic 040 Alu este recomandata pentru utilizari multiple, ca material termoizolant pentru acoperisuri inclinate, dar si pentru constructiile cu cadre de lemn, la interior si exterior.
Grosime: 50 mm.

Documentatie tehnica:

Cantitate:

Cod produs: 32233

Descriere

Domenii de utilizare – Vata minerala de sticla Knauf Classic 040 Alu, 50mm:

Vata minerala Classic 040 Alu Knauf este recomandata pentru utilizari multiple, putand fi folosita ca material termoizolant pentru acoperisuri inclinate, dar si pentru constructiile cu cadre de lemn, la interior si exterior.
Poate fi montata usor intre grinzile de lemn ale podurilor ca material termo si fono izolant, montand materialul cu folia aluminizata spre zona incalzita.
Suprafata aluminizata a produselor reflecta caldura catre interiorul constructiei si astfel pierderile de caldura sunt micsorate.
Stratul aluminizat intareste rola de vata minerala de sticla, asigurandu-i o rigiditate sporita si deasemenea, suprafata aluminizata poate fi usor curatata si permite marcaje rapide pentru taierea rolei.
Vata minerala Classic 040 Alu constituie urmatoarele avantaje: proprietati excelente de izolare termica, rezistenta ridicata la foc, rigiditate superioara, stabilitate dimensionala, manipulare simpla si usoara, hidrofobizare standard in masa.

Date tehnice – Vata minerala de sticla Knauf Classic 040 Alu, 50mm:

– Conductivitate termica: λ = 0,040 W/mK;
– Grosime: 50 mm;
– Latime: 1200 mm;
– Lungime: 10000 mm;
– Mp/rola: 12;
– Rezistenta termica: 1,25;
– Producator: Knauf Insulation.

Fisa tehnica Vata minerala de sticla Knauf Classic 040 Alu