ADEZIV FLEXIBIL PENTRU PLACARI CERAMICE THRAKON VKW 128 ALB

50,50 lei / buc.

Produs livrabil prin curierat rapid

Thrakon VKW 128 este un adeziv super flexibil pentru placari ceramice si din piatra naturala, pentru lipirea placilor absorbante si neabsorbante, cu elasticitate mare, pe suprafete variate.

Documentatie tehnica:

Cantitate:

Cod produs:

Descriere

Domenii de utilizare – Adeziv flexibil pentru placari ceramice Thrakon VKW 128 Alb:

VKW 128 este recomandat in special pentru lipirea placilor absorbante si neabsorbante, pe suprafete variate; pentru fixarea placilor de ceramica, granit, piatra naturala si artificiala, placi ceramice mari, marmura subtire, gresie decorativa, pe suprafete minerale la interior si exterior, pe substraturi dificile supuse la dilatare termica si trafic intens, precum si in zone cu umiditate constanta cum ar fi pardoseli incalzite, gresie veche, dusuri, terase, showroom-uri auto, bazine de apa, placi de gips carton, substraturi de lemn, OSB sau metalice.
VKW 128 este un adeziv super flexibil pe baza de ciment, cu polimeri modificati, ce contine ciment, nisip de cuart si aditivi. Thrakon VKW 128 este calificat ca fiind un adeziv tixotrop, ceea ce inseamna ca placa nu aluneca deloc pe suprafete verticale si prezinta un timp extins de lucru (pana la 30 minute).

Date tehnice – Adeziv flexibil pentru placari ceramice Thrakon VKW 128 Alb:

Culoare: Gri, Alb;
Ambalaj: sac 25 kg;
Consum: 2-4 kg / m²;
Producator: Thrakon.

Fisa tehnica Thrakon VKW 128 adeziv flexibil pentru placi ceramice