Despre BILDEN

Societatea comerciala S&L Trust Construct SRL s-a infiintat in anul 2004, avand domeniul principal de activitate comercializarea si distributia de materiale de constructii de cea mai buna calitate catre depozitele si magazinele de materiale de constructii, firmele de constructii si oricare alt utilizator.

Dezvoltarea societatii a fost si este bazata pe solidaritatea intre parteneri.

Astfel, in anul 2011, Bilden devine marca inregistrata a S&L Trust Construct. De atunci, si pana in prezent, cresterea constanta alaturi de clienti si parteneri, a atins o cifra de afaceri de aproximativ 5,7 milioane de euro.

Atat in magazinul propriu, cu o suprafata de expunere de 1.200 mp, cat si pe platforma logistica de 10.000 mp, se regasesc branduri de succes in domeniul materialelor de constructii structurate dupa cum urmeaza:

Constructii: caramida, ciment si mortare, tigla, etc.
Parteneri: Holcim, Lafarge, Brikston, Porotherm, Bramac, Tondach, Ruukki, Wetterbest, Wienerberger

Finisaje: adezivi gresie, faianta si termosistem, sape, tencuieli mecanizate, tencuieli decorative, placa si structura gips-carton, vata minerala, polistiren, membrane bituminoase si sisteme de hidroizolatii, tavane casetate, lacuri si vopseluri lavabile si alchidice, scule, unelte si accesorii pentru finisaje, etc.
Parteneri: Knauf, Mapei, Thrakon (import Bilden), Schluter (import Bilden), Baumit, Ceresit, Akzo Nobel, Caparol, Kober, Deutek, Wkret-Met (import Bilden), Ejot, Klingspor, Makita, Bosch, Bison, Stanley, Heller, Schuller, etc.

Sanitare si decoratiuni interioare: obiecte sanitare, instalatii sanitare si termice, baterii sanitare, mobilier baie, gresie si faianta, piatra naturala, parchet si plinta, lambriu, glafuri si sageac, galerii si perdele, etc.
Parteneri: Schluter (import Bilden), Roca, Alca Plast, Wirquin, Kludi, SanSwiss, Kessell, Remer, Tiemme, Alsa Floor, Egger, Salag, etc.

Curte si gradina: pavaje, rigole, sisteme si accesorii de irigat, mobilier gradina, etc.
Parteneri: Semmelrock, Dakota, AlcaPlast, Irritrol, Hunter, Rainbird, etc.

Serviciile reprezinta un factor determinant in alegerea unui partener, de aceea suntem intr-o continua imbunatatire a acestora:
• Livrarea in locatia clientului (santiere, magazine, depozite);
• Livrarea de comenzi speciale, clientul fiind anuntat in momentul in care produsul este disponibil;
• Consilierea tehnica, prin oameni specializati;
• Demonstratiile practice din santiere;
• Nuantarea computerizata a vopselurilor si tencuielilor decorative.

In momentul lansarii noului concept de retail trading – Knauf To Go, Bilden a fost primul magazin-pilot din Romania, deschis in Localitatea Crevedia, Judet Dambovita (in imediata vecinatate a platourilor Media Pro, din Buftea).

Pe langa paleta generoasa de oferte, de produse si servicii, la Bilden gasiti si designerii de care aveti nevoie in vederea realizarii proiectului dvs. mult dorit!

bilden