Conditii de livrare

In continutul fiecarui produs de pe site este trecuta modalitatea de livrare, in functie de greutatea si dimensiunile acestuia. Astfel, iti este mult mai simplu.

Modalitati de livrare:

Livrare prin curierat rapid / URGENT CARGUS

Prin curierat rapid se vor livra produse cu o greutate de maxim 31 kg. Coletul ce depaseste 31 kg, va atrage dupa sine crearea celui de-al doilea colet, ceea ce genereaza un cost suplimentar.

Costul transportului se calculeaza in functie de greutatea coletului, dimensiuni si destinatie. Acesta va fi suportat de catre Cumparator.

Dupa ce ai finalizat comanda, aceasta va fi procesata si vei fi contactat de catre un consultant Bilden pentru detaliile privind disponibilitatea produsului si posibilitatea certa de a fi trimis prin curierat.

Ridicare din showroom

Toate produsele cu o greutate mai mare de 31 kg sunt disponibile cu ridicare din magazin. Transportul in Bucuresti, Ilfov si Dambovita, poate fi asigurat de catre Bilden, costul acestuia stabilindu-se in functie de localitate.
Daca produsele pe care le-ai comandat sunt pe stoc in showroom, le poti ridica sau le livram imediat.

Daca acestea nu sunt pe stoc, te vom anunta pe e-mail sau SMS cand acestea vor ajunge in showroom ca sa treci sa le ridici sau sa le livram.

Termenele de livrare se refera la comenzile pe care ai ales sa le platesti ramburs/numerar. Daca ai ales o alta modalitate de plata – card online, ordin de plata, termenul de livrare se poate modifica in functie de inregistrarea platii.

La receptionarea/ridicarea comenzilor achitate (ordin de plata) este obligatorie prezentarea unui act de identitate (pentru persoanele fizice este necesara prezentarea unui act de identitat, iar pentru persoane juridice este necesara prezentarea unui act de identitate si imputernicire din partea firmei).