Prelucrarea datelor cu caracter personal

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Colectarea datelor se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum: aplicatia de gestiune a newsletter-ului, prezenta in magazinul virtual, bifarea optiunii de abonare la newsletter din cosul de cumparaturi, salvarea in baza de date ca urmare a participarii utilizatorilor la diverse concursuri si loterii publicitare organizate de S&L Trust Construct SRL sau diversele formulare de abonare disponibile in magazinul virtual.

Datele ce vor fi salvate in baza de date ale S&L Trust Construct SRL sunt: nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon si adresa. Datele sunt necesare finalizarii comenzilor si nu vor fi comunicate unei terte persoane fizice sau juridice.

Optarea pentru abonarea la newsletter-ul Bilden implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de compania S&L Trust Construct SRL.

Scopurile prelucrarii acestor date sunt: informarea cu privire la comanda efectuata de cumparator in cadrul magazinului virtual BILDEN, informarea despre produsele si promotiile BILDEN sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de BILDEN,  realizarea de rapoarte statistice.
S&L Trust Construct SRL cu ajutorul magazinului virtual BILDEN va informa periodic abonatii prin newsletter in legatura cu produsele si oferta promotionale. De asemenea, prin newsletter, S&L Trust Construct SRL poate trimite alte mesaje de informare, chestionare sau cupoane cadou.

Informatiile cu caracter personal pot fi divulgate catre Politie, Instante judecatoresti sau organe ale statului abilitate atunci cand exista o cerere expresa din partea acestora si legea o impune.

Utilizatorii se pot dezabona de la primirea newsletter-ului cand nu mai doresc prelucrarea datelor cu caracter personal:
• prin bifarea optiunii “Dezabonare” din cadrul acestuia;
• prin trimiterea unui e-mail la adresa newsletter@bilden.ro prin care solicita in mod expres dezabonarea.

In cazul in care utilizatorii doresc modificarea datelor cu caracter personal, pot solicita acest lucru prin trimiterea unui e-mail la adresa newsletter@bilden.ro prin care furnizeaza datele modificate.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.