Despre BILDEN

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Societatea Comerciala S&L TRUST CONSTRUCT a luat nastere la data de 23.12.2004, cu productia de boltari din beton pentru diverse constructii (garduri, garaje, locuinte) si a fost oprita in anul 2006,  datorita cererii foarte mici pe piata pentru acest tip de produse.

In anul 2006, Stegaru Catalin Daniel a reorientat domeniul de activitate al firmei, pe comert, mai exact comertul cu materiale de constructii, la vremea respectiva existand o cerere mare pe acest tip de produse.

Compania a avut o crestere constanta, iar in anul 2008 a fost cooptat, printr-o cesiune de actiuni, Balla Catalin Florin.

In anul 2011, luna noiembrie, s-a finalizat constructia noului magazin si inregistrarea marcii BILDEN. Astfel, s-a renuntat la spatiul inchiriat, iar compania s-a mutat in aceasta locatie,  in localitatea Crevedia,  judet Dambovita,  pe Soseaua Bucuresti-Targoviste, nr. 688A.

BILDEN este afacerea de succes a doi antreprenori romani care, incepand cu acest an, au urmarit dezvoltarea unei comunitati de afaceri puternice, bazata pe solidaritatea intre parteneri. Dezvoltarea acesteia a fost facuta datorita politicii de vanzare a patronatului, mai exact adaos-uri comerciale minime cu volum mare de vanzari, fara o expunere mare de capital in piata.

De atunci, si pana in prezent, am crescut constant, alaturi de clientii si partenerii nostri, atingand o cifra anuala de afaceri de aproximativ 4,8 milioane de euro.

Aceste cresteri au dus la semnarea de contracte cu producatori de renume in domeniul materialelor de constructii, cum ar fi: Mapei Romania, Knauf Gips Romania, Henkel Romania, Baumit Romania, Rockwool Romania, Akzo Nobel, Knauf Insulation, Caparol, etc reusind astfel sa venim in ajutorul clientilor cu preturi mai mici si sustinere tehnica specializata.

Cu o suprafata de expunere de 900 mp si o suprafata de depozitare de cca 7000 mp, suprafata orizontala si verticala, BILDEN are o prezenta substantiala pe piata din Bucuresti si Ilfov, prezenta intarita de la an la an, prin introducerea de noi concepte si inovatii, scopul urmarit fiind atingerea unor inalte standarde de calitate a produselor si serviciilor oferite si satisfacerea utilizatorului final.

In anul 2013, Knauf Gips Romania a lansat un nou concept de retail trading – Knauf To Go, magazinul pilot fiind BILDEN. Contributia la adaptarea conceptului Knauf To Go pe piata din Romania, alocand peste 130 mp din suprafata magazinului BILDEN, a adus rezultate ce nu s-au lasat asteptate.

In acest moment, suntem in continua dezvoltare, fapt ce este evidentiat de proiectele de viitor si de documentele financiar-contabile. Cei 37 de angajati care lucreaza in actualul magazin alcatuiesc o familie dinamica, pragmatica si mereu atenta la cerintele, planurile si nevoile clientilor si partenerilor nostri.
La BILDEN, atat pe website cat si in locatia noului magazin, clientii nostri pot alege articole destinate instalatiilor termice, sanitare, electrice, de canalizare si gaz, materiale de baza in constructii, materiale pentru amenajari interioare, scule si accesorii, unelte si utilaje, echipamente de protectie.

Gama produselor comercializate este extrem de generoasa, provenind de la producatori nationali cu renume sau din importuri.

Pe langa oferta generoasa de produse, BILDEN inseamna si consiliere si consultanta, servicii de logistica si asistenta.

Inceputul acestui an, 2016, este foarte important in dezvoltarea companiei. In scurt timp se va lansa pe piata din Bucuresti – Bilden To Go, un showroom cu toate produsele Mapei, pe Bulevardul Timisoara, nr. 84, sector 6, cu program pilot.

bilden

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.